Hycon-Techniek
Pastoor Konijnstraat 58
1616 BX Hoogkarspel

T. 0228-52 31 44
M. 06-20 74 93 30
E. Via Contactformulier

Hydrauliek en constructie

Onderhoud en reparatie van hydrauliek

Wij staan voor u klaar voor het repareren of onderhouden van nieuwe en bestaande hydraulische installaties. Tevens zijn wij inzetbaar als (extra) ondersteuning van uw eigen technische dienst in geval van extra drukte of ziekte van een van uw medewerkers. Ook verzorgen wij de reparatie en het onderhoud van cilinders, handpersen en soortgelijke apparaten.

Bent u nieuwsgierig of enthousiast over onze diensten? Neem direct contact op en vraag naar de diverse mogelijkheden. Bellen kan op  06-20 74 93 30

Constructie van diverse (hydraulische) toepassingen

Wij fabriceerden reeds een hydraulische hijsmanipulator voor afvalcontainers, stenenklem voor grafstenen, compacte hydraulische hijskraan en een op afstand bedienbare hydraulische lier.

Ontwerp, nieuwbouw of aanpassing? Hycon Techniek kan het en doet het!

Heeft u een idee of ontwerp, wij verzorgen het vanaf de tekentafel tot het eindproduct. Of kies voor een van de oplossingen die wij reeds gefabriceerd hebben, immers het wiel opnieuw uitvinden hoeft niet. Hycon Techniek heeft de juiste (creatieve) oplossing voor uw idee, ontwerp of probleem. Of dit nu nieuwbouw is of een aanpassing, perfect gefabriceerd in diverse materialen. U bent verzekerd van een eindproduct dat in de puntjes verzorgd is.

Contact »
Mobiel kotteren

Mobiel kotteren

Onze specialiteit is (mobiel) kotteren

Lees meer »

Hydrauliek & constructie

Hydrauliek & constructie

Reparatie en onderhoud van installaties.

Lees meer »